17 juni 2020

Start 'Krijg voorrang' fase

Start 'Krijg voorrang' fase

Grijp je kans en reserveer een woning of appartement

De Krijg voorrang fase van start!

Vandaag is het zover: we gaan van start met de ‘Krijg voorrang’ fase van Oost Kwartier, bestaande uit 30 grondgebonden woningen en 34 appartementen. Zie jij jezelf al wonen in één van de appartementen of woningen?

De definitieve V.O.N. prijzen zijn bekend. Je kunt de prijslijst terugvinden op de website onder downloads maar ook bij het aanbod van de woningen en appartementen. Ook hebben we onder andere de brochures en technische omschrijving op de website geplaatst. Nog niet alle contractstukken zijn gereed, maar we bieden je alvast de mogelijkheid om een woning te reserveren. In de accountomgeving kun je het digitale formulier invullen ter voorbereiding op de reservering van een woning.

Vandaag: Start Krijg voorrang fase, vul het inschrijfformulier in!

Belangrijke spelregels
Wil jij in aanmerking komen voor één van onze woningen of appartementen? Leuk! We geven je alvast een aantal tips waar je op kunt letten. Allereerst, neem de tijd bij het invullen van het inschrijfformulier. Na het volledig invullen van het inschrijfformulier kun je het formulier vanaf 19 juni vanaf 9.00uur indienen. In je accountomgeving verschijnt er een knop waarmee je het inschrijfformulier kunt indienen.

Belangrijk aan dit moment is dat de digitale Kennismakingsgesprekken worden ingepland op volgorde van binnenkomst van de bevestigingsmails. Dus hoe eerder je de mail toestuurt, hoe groter de kans is dat jij als één van de eersten op Kennismakingsgesprek gaat en de woning of het appartement van jouw voorkeur kunt reserveren.

Wil je een woning of appartement in Oost Kwartier reserveren? Dan is het zaak om zo snel mogelijk digitaal in gesprek te gaan en ruimte in jouw agenda te maken.

Op de website hebben we het verkoopproces tot in detail uitgelegd. Het verkoopproces is hier terug te vinden. We hebben nogmaals de data opgenomen in deze mail zodat je tijd vrij kunt maken in je agenda.

 

1. Oriënteer je
Vooruitlopend op 19 juni kun je vragen stellen aan makelaar of NEXTHome

2. Schrijf je in
Vanaf 19 juni vanaf 9.00uur moment va indienen inschrijfformulier

3. Kennismaken
Vanaf 25 juni vanaf 9.00uur eerste kennismakingsgesprekken

4. Start verkoop
9 juli start verkoop

Vragen?
Op de website hebben we een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze makelaars of NEXTHome.

LET OP: De account omgeving en website werken niet goed met Internet Explorer. Gebruik Edge, Chrome of Safari als browser