12 juni 2020

19 juni mogelijkheid tot reserveren

19 juni mogelijkheid tot reserveren

Reserveer jouw voorkeurswoning en/of -appartement


De volgende fase start 19 juni
Op vrijdag 19 juni start de volgende fase ‘Krijg voorrang’. Begin volgende week zijn de definitieve V.O.N. prijzen bekend. Deze zullen wij vermelden op de website. Je ontvangt een bericht zodra de V.O.N. prijzen op de website staan. In deze fase zijn de definitieve contractstukken nog niet gereed.

We willen het voor mensen die in het plan willen wonen, alvast de kans bieden om voorrang te krijgen. Er is een mogelijkheid om een woning te reserveren in de accountomgeving.

Reserveren
Om te kunnen reserveren geven we je de mogelijkheid het inschrijfformulier in te vullen in je account. Het inschrijfformulier is beschikbaar vanaf 17 juni. Let op dit is nog niet het moment dat je het inschrijfformulier kan indienen. Dit kan pas op 19 juni vanaf 9.00uur.

19 juni 9.00uur exact zie je in je account omgeving een button om je inschrijving in te dienen. Klik op de button ‘voltooi inschrijving’ en je inschrijving is een feit.

Kennismakingsgesprekken

De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden via Teams en starten op 25 juni vanaf 9.00uur. Het is verstandig om hier rekening mee te houden in je agenda. Als in het Kennismakingsgesprek met NEXTHome blijkt dat de woning haalbaar en betaalbaar is, dan zijn er twee opties mogelijk.

  1. Reserveringsovereenkomst
  2. Voorrangskandidaat

Meer weten over dit verkoopproces? Klik dan hier voor een uitgebreide versie van het verkoopproces. We hebben op de website het verkoopproces in detail uitgelegd zodat je zeker weet dat je de juiste stappen hebt doorlopen om in aanmerking te komen voor een woning in Oost Kwartier. Hierdoor weet wat je moet doen om voorrang te krijgen bij de toewijzing. In deze mail hebben we de data opgenomen zodat je tijd vrij kunt maken in je agenda. Deze data staan ook op de website bij downloads in het document verkoopproces.

1. Oriënteer je
Vooruitlopend op 19 juni kun je vragen stellen aan makelaar of NEXTHome

2. Schrijf je in
Vanaf 19 juni vanaf 9.00uur moment van indienen inschrijfformulier

3. Kennismaken
Vanaf 25 juni vanaf 9.00uur eerste kennismakingsgesprekken

4. Start verkoop
9 juli start verkoop

Vragen?
Op de website hebben we een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze makelaars of NEXTHome.