Wonen op een historische plek

Op het voormalige Nedalco-terrein gaan wij het gevarieerde nieuwbouwplan Oost Kwartier realiseren. Er komen 30 eengezinswoningen en 34 appartementen voor jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type woningen. Je hebt ruime keuze uit een woning die bij je past.

Scheldevesting

Wonen in een nieuwbouwwijk op steenworp afstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Het Oost Kwartier kenmerkt zich door een mix van koop- en vrije sector huurwoningen en een commerciële ruimte. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Bergen op Zoom. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein en voor wie wil zijn er deelauto's beschikbaar.

Scheldevesting

Een stoer plan

Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. De nog aanwezige schoorsteen verwijst naar het glorieuze verleden van de Nedalco-fabriek. Het industriële karakter van deze locatie is het uitgangspunt voor het ontwerp van Oost Kwartier. De 30 eengezinswoningen en 34 appartementen bieden ruimte aan jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type woningen. Je hebt ruime keuze uit een woning die bij je past.

Een stoer plan

Een woning die bij jou past

Ook is er een diversiteit in bouwstijl. Oost Kwartier sluit mooi aan op de omringende woongebieden met ieder hun eigen karakter. Zo zijn er woningen en appartementen die grenzen aan een sfeervolle kade met uitzicht over het water richting de historische binnenstad, woningen die grenzen aan een groen binnenhof en woningen die aan een levendig plein liggen met zicht op de karakteristieke kenmerken van de voormalige Nedalco-fabriek. Niet alleen de woningen maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Meer over de locatie lees je hieronder.

Een woning die bij jou past

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Alle appartementen en woningen in Oost Kwartier zijn volledig energieneutraal en klaar voor de toekomst.

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Meer weten over de locatie?

Klik hier